İZMİR / SEFERİHİSAR - Uluslararası Seferihisar İMKB Anadolu İmam Hatip Lisesi

Kas

Okulumuz Erkek öğrencileri,  Ekim-Kasım ayı "Kalite Takip sistemi" çerçevesinde, öğrenci mesleki gelişim alanında İmam Hatip Uygulaması yaparak okulumuzun mescidinde hutbe okuyup Cuma namazını kıldırdılar.

Kız Öğrencilerimiz ise Meslek Dersleri öğretmenlerimiz eşliğinde sunum odasında mesleki çalışmalarını gerçekleştirdiler.

Bu uygulamalarımız  her hafta farklı öğrenciler tarafından gerçekleştirilmektedir.

Kas

Ekim-Kasım ayı KTS Programı kapsamında "Eğitim Ortamları ve Fiziki İmkanlar Alanında" okul koridorumuza öğrencilerimimizin yararlanabileceği şekilde satranç masaları kuruldu ve satranç takımları yerleştirildi.

Kas

Okulumuz Öğretmeni Tamer BOZAN Ekim-Kasım ayı "Kalite Takip Sistemi" kapsamında Öğretmenler ve Eğitim Yöneticileri alanında "Çocuk ve Genç Psikolojisi, Ergenlik Dönemi Sorunları ve Ergenlerle Etkili İletişim" konularını kapsayan seminer verdi.

Ekm

Tüm Öğrencilerimizi Çevrimiçi Bilgi Yarışmasına Davet Ediyoruz...

Ekm

Seferihisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Programı" Protokol Üyelerinin katılımıyla okulumuzda yapıldı. Tüm misafirlerimize katılımlarından dolayı ve katkı sağlayan Öğretmen ve Öğrencilerimize teşekkür ederiz.