İZMİR / SEFERİHİSAR - Uluslararası Seferihisar İMKB Anadolu İmam Hatip Lisesi

Şbt

Öğrencilerimiz, Uluslararası Murat Hüdavendigar Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde ara tatili eğitim kampı yaparak değerlendirdi. Hem dini sohbetler, hem yös kursları hem de sosyal aktivitelerle dolu dolu ve çok verimli bir kamp gerçekleştirdik.

Ock

Seferihisar Uluslararası İMKB Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürlüğü, Genel Müdürlüğümüz Vizyon Belgesinde yer alan "Öğrencilerin ilgi ve yeteneklerine göre akademik, mesleki, sosyal ve kültürel gelişimlerine çok yönlü katkıda bulunmak amacıyla yerel, ulusal ve uluslararası düzeyde bilimsel, mesleki, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetler düzenlemek ve onların katılımlarını sağlamak'' ifadelerini sağlayabilmek amacıyla, 27 Ocak - 2 Şubat 2024 tarihleri arasında 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Ara Tatil Kamp Programı yapmayı planlamışlardır.

Ock

Yakın çevreden başlayarak ülkesine ve dünyaya ait coğrafi unsurları anlama ve bu değerlere sahip çıkma amacı ile Urla'da öğrencilerimiz Coğrafya dersinde gözlem, arazi çalışma ve coğrafi sorgulama yapmışlardır.

Ara

Dünya 2.si gururumuz öğrencimizi tebrik ediyoruz.

Ara

27 Aralık Atatürk Kır Koşusundan Uluslararası Seferihisar İMKB AİHL olarak 7 madalya 2 kupa ile ayrılıyoruz.

Ecrin Şengül Yıldız Kızlar ferdi 1.

Rajwaa Jamulidin Genç Kızlar ferdi 1.

Kevser Naz Yıldız Kızlar Ferdi 2.

İshak Şenses Küçük Erkek ferdi 2.

Merhem Elhamdoş Yıldız Kızlar Ferdi 3.

Yağmur Salman Genç Kızlar ferdi 3.

Beşar Yusuf Genç Erkek 3.  olmuştur .

Öğrencilerimizi ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Erdem Şencan'ı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Ara

Aralık ayının son haftasında öğrencilerimizle Denizli- Pamukkale gezisi gerçekleştirdik. Bu eğlenceli gezimizde rotamız:

Denizli'de Bağbaşı Yaylası

Hierapolis Antik Kenti

Pamukkale Hierapolis Arkeoloji Müzesi

Pamukkale travertenleriydi.

Ara

Okulumuz 10 AFS öğrencileri, Aralıklı Beslenme ve Sık Sık Beslenme konusunu aralarında münazara etkinliği ile tartıştılar. Karşılıklı sorularla kendi konularını savundukları münazara öğrencilerin de ilgisini çekti. Öğretmenlerimiz ve okul hemşiremizden oluşan jürinin seçimi ile kazanan takımı ve münazaraya katılan tüm öğrencilerimizi okul müdürümüz Halim TÜRK tebrik etti.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan bir projedir. Bu projenin amacı, öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak da dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini sağlamaktır.

Bu haftanın teması; Yunus Emre

Ara

10 Kasım Atatürk'ü anma Muay Thai şampiyonasında Kerem Yasin Teki alt genç  kategorisi Ege şampiyonu (1.Si),

Arda Karadağ alt genç kategorisi Ege şampiyonu (1.Si) olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ara

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Bilek Güreşi İzmir İl Birinciliği Müsabakası Kızlar 50 kg kategorisinde Seferihisar Uluslararası İmkb ihal kürsüde Öğrencimiz Yağmur Salman'ıı mücadelesi için tebrik ederiz

Ara

İzmir İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı, İzmir İl Milli Eğitim Şube Müdürü ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüzün katılımları ile gerçekleşen İnsan Hakları ve Demokrasi Haftası kutlama programı;öğrencilerimizin hazırladığı sinevizyon gösterileri, oratorya ve müzik dinletisi ile kutlandı.

Ara

Öğrencilerimizle İl Milli Eğitim Şube Müdürü Yusuf Yılmaz'ı ziyaret ettik ve kendisiyle sohbet ettik. Sonrasında ise öğrencilerimizle Konak Kemeraltı'nı gezdik.