İZMİR / SEFERİHİSAR - Uluslararası Seferihisar İMKB Anadolu İmam Hatip Lisesi

Ara

Dokuz Eylül Üniversitesi İlahiyat Fakültesine yaptığımız ziyarette Dekan Yardımcısı Mehmet Cem Bey ile okulumuzda yapılacak seminer ve çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Ayrıca geçen sene okulumuzdan mezun ve DEÜ İlahiyat Fakültesine yerleşen öğrencimiz Rojda Uysal'ı da ziyaret edip, tiyatro gösterisini izleme fırsatı bulduk.

Kas

Şehrimiz İzmir kitabına ulaşmak için tıklayınız.

Kas

Dünyanın en kutsal mesleklerinden biri olan öğretmenliğin ve bu kutsal mesleği yerine getiren öğretmenlerin hakettiği değeri bulması dileğiyle...

Kas

"Öğretmenler; Yeni nesli, Cumhuriyetin fedakâr öğretmen ve eğitimcilerini, sizler yetiştireceksiniz ve yeni nesil, sizin eseriniz olacaktır…"

Mustafa Kemal Atatürk

Kas

İki Mustafa Kemal vardır: Biri ben, et ve kemik, geçici Mustafa Kemal... İkinci Mustafa Kemal, onu "ben" kelimesiyle ifade edemem; o, ben değil, bizdir! O, memleketin her köşesinde yeni fikir, yeni hayat ve büyük ülkü için uğraşan aydın ve savaşçı bir topluluktur. Ben, onların rüyasını temsil ediyorum. Benim teşebbüslerim, onların özlemini çektikleri şeyleri tatmin içindir. O Mustafa Kemal sizsiniz, hepinizsiniz. Geçici olmayan, yaşaması ve başarılı olması gereken Mustafa Kemal odur!

Büyük ölülere matem gerekmez, fikirlerine bağlılık gerekir. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı ve minnetle anıyoruz.

Kas

Emine ÖZATA Öğretmenimiz rehberliğinde hazırlanan "Coğrafyaları Uzak Olsa Da Bize Yakın" projesi İCATFEST'te Kültürel Alanda 1.oldu.

Öğrencilerimizi ve öğretmenimizi tebrik ediyoruz.

Ekm

ÖNDER İmam Hatip Derneği Yönetim Kurulu üyesi ve İbni Haldun Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç Dr Ali Osman Kuşakçı ve İMADER Yönetim Kurulu üyesi Murat Arslan okulumuzu ziyaret etti. Ögrencilerimiz ile sohbet etti.

Ekm

Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizle birlikte İzzet Gül Stadyumunda yapılan ilçe törenine katıldık.

Cumhuriyet koşusuna katılan ve dereceye giren öğrencilerimiz Zeynep KAPLAN ve Tevfik Ahmet ALİ adlı öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ekm

Codeweek 2023 etkinliklerini yaparken biz çok eğlendik. Dolu dolu bir Kod Haftası geçirdik. İşte etkinliklerimizden bazı kareler;