İZMİR / SEFERİHİSAR - Uluslararası Seferihisar İMKB Anadolu İmam Hatip Lisesi

Mrt

"Okulumda Sağlıklı Besleniyorum" projesi kapsamında, öğrencilerimize sağlıklı beslenme alışkanlığı kazandırmak ve onları geleneksel tatlarla buluşturma amacıyla okul kantinimizde haftanın bir günü "Çorba günü" bir günü ise "Meyve günü" olarak belirlenmiştir.

Mrt

Gençlik ve Spor İl Müdürlügü üst minik ve yıldız kadınlar ve erkekler boks turnuvası Urla Spor Salonunda öğrencimiz Zeynep KAPLAN'ın yanındaydık. Ayrıca Okul Müdürümüz Halim Türk'e Boks Sporlarına olan desteğinden ötürü plaket verildi.

Mrt

Cumhuriyetin 100.yılı temalı hazırladığımız Codeweek Projelerimiz ile okulumuz Mükemmellik Sertifikası almıştır. Projelerimizde yer alan öğrenci, veli ve öğretmen arkadaşlarımızı tebrik ediyoruz.

Projelerimizi incelemek isterseniz aşağıdaki bağlantıya tıklayınız.

Mrt

İlçemizde düzenlenen İstiklal MArşı'nı Güzel Okuma Yarışmasında okulumuzu temsil eden Hiranur BULUT (lise) ve Ecrin ŞENGİL (ortaokul) ilçede 1.lik alarak okulumuzu gururlandırdılar. Öğrencilerimiz ilde de düzenlenen yarışmada ilçemizi temsil ettiler.

Mrt

Milli Eğitim Bakanımız Yusuf TEKİN, öğrencilerimizle buluştu. Sayın Bakanımızla sohbet etme şansı bulan öğrencilerimiz, hatıra fotoğrafı da çekildiler.

Mrt

MEB Strateji ve Geliştirme Başkanı Sayın Ercan TÜRK, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sayın İbrahim Kiraz okulumuzu ziyaret etti. İlçe Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Ahmet Vehbi Koç ve Şube Müdürümüz Sayın Tolga ÜGDÜL ile birlikte öğrencilerimizi sınıflarında ziyaret ederek, öğretmenlerimiz ile istişarelerde bulundu.

Şbt

Milli Eğitim Bakan Yardımcımız Sayın Dr. Nazif YILMAZ, öğretmenlerimizle bir araya gelip sorunlarını dinledi. Yabancı uyruklu öğrencilerimizle de sohbet etme fırsatı bulan Sayın Bakan Yardımcısı, okulumuzu gezerek güzel dilek ve temennilerde bulundu.

Şbt

Kahramanmaraş depreminin yıldöneümünde okulumuzda deprem şehitlerini anma programı düzenledik. Program kapsamında öğrencilerimize deprem semineri verildi.